NIKON ONTWIKKELT EEN KRACHTIG APS-C ZOOMOBJECTIEF VOOR DE Z-SERIE

NIKKOR Z DX 18-140mm f3.5-6.3 VR

Amsterdam, 29 juni 2021: Nikon kondigt vandaag de ontwikkeling aan van de NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR: een krachtig zoomobjectief voor de Z-vatting APS-C-formaat systeemcamera’s. Het objectief wordt naar verwachting later dit jaar uitgebracht.

De NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR ondersteunt opnamen van allerlei soorten onderwerpen, met brandpuntsafstanden van groothoek tot tele, en op korte afstanden. Met het compacte en lichte objectief kun je in allerlei verschillende situaties foto’s en video’s maken.

De ontwikkeling markeert Nikon’s voortdurende zoektocht naar een nieuwe dimensie in optische kwaliteitskenmerken. Nikon blijft niet alleen voorzien in de behoeften van gebruikers, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van de beeldverwerkingscultuur en breidt tegelijk de mogelijkheden van beeldexpressie uit.e-Boekhouden.nl