We zijn LIVE met de nieuwe website!

Na maanden hard werken kunnen we hem eindelijk aan de buitenwereld tonen: de nieuwe website van Nikon Club Nederland! Hij is veiliger en heeft van binnen en buiten een metamorfose ondergaan. Kijk je even met ons mee?

We zeiden het al: de site is veiliger geworden. Dat zie je aan het adres in de adresbalk: daar zie je nu een slotje met de letters https in het webadres. Het webadres is de titel die in de balk boven de pagina van de website staat.
Op de homepage van onze website is dat: https://nikon-club-nederland.nl. Daarmee voldoen we nu al aan Europese wetgeving die naar verwachting in mei 2018 van kracht zal zijn. Deze wetgeving zorgt dat de privacy van Europese burgers op het internet nog beter beschermd wordt en dat jij veilig onze website kunt bezoeken. Dit is met name van belang bij de onderdelen ‘webshop’ en ‘forum’, omdat je hier inlogt met een eigen account.

Jij kunt ook meewerken aan de veiligheid van de nieuwe website. Bijvoorbeeld bij het uploaden van foto’s van externe websites welke je dan weer op ons forum kunt tonen. Controleer altijd of in het webadres https staat en dat je een slotje in de adresbalk ziet.

De meeste pagina’s binnen onze website hebben in het webadres en een slotje en https staan. Bij een aantal verouderde forum-items en foto’s is dat nog niet zo. Dit is niet erg. Let wel op als je op onze website moet inloggen met je account: controleer dan altijd of het slotje en https in de adresbalk staan. Is dit niet het geval, log dan niet in en stuur een berichtje naar technischbeheer@nikon-club-nederland.nl. Dit geldt ook als je nog andere zaken ziet welke niet goed gaan of als je suggesties hebt, mail ons dan even.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl