Beleef de magie: Nikon D850 Road Tour

Nikon organiseert de D850 Road Tour zodat iedereen de kans krijgt om haar nieuwste full frame spiegelreflexcamera uit te proberen. Touch & Try en ervaar de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid. Tijdens een ruim twee uur durende workshop bij verschillende dealers door het hele land, krijgt de consument een D850 producttraining met voorbeelden uit de praktijk. Na de producttraining is er ruimte voor een hands-on sessie voor de ultieme ervaring.

De workshops zullen verzorgd worden door diverse trainers van Nikon School en door Nikon ambassadeurs: Brett Florens (bruidsfotograaf), Gemmy Woud-Binnendijk (portretfotograaf), Paul Barendregt (pop-fotograaf) en Nico Alsemgeest (dancefotograaf). Wil jij graag kennismaken met de Nikon D850? Met maar liefst 17 workshops op verschillende locaties is er altijd wel een evenement bij jou in de buurt! De D850 Road Tour loopt van 17 december 2017 tot en met 24 februari 2018. Aanmelden voor een van de workshops kan gratis via: nikon.nl/d850tour.e-Boekhouden.nl