Kom genieten op de Fotofair

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 is het weer tijd voor de Fotofair. De organisatie heeft weer een mooi programma samengesteld waar weer veel valt te bewonderen en te fotograferen. Nikon Club Nederland heeft dankzij de speciale samenwerking met de organisatie in 2018 een eigen stand. De samenwerking heeft nog meer voordelen voor jou als lid van Nikon Club Nederland: je krijgt voor € 15,- meer dan een andere bezoeker, waaronder 30% korting op workshops en een gratis lunchpakket. Kom jij ook inspiratie opdoen?

Logo Fotofair 2018 vierkantDe locatie is net als voorgaande jaren het Event Center van Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek, zowel binnen als buiten op het 15ha grote terrein. Het is toegankelijk voor alle fotografen, van amateur tot professional.Tijdens de Fotofair zijn er diverse masterclasses, workshops en lezingen die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als je wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomentenHet is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden! Kijk voor de actuele stand op de website van de organisatie. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren. Je vindt ons op standnummer 59A, direct naast de stand van Nikon Nederland.

Een ticket mét

Deze aanbieding geldt alleen voor leden van Nikon Club Nederland. U kunt – als (gezins-)lid van NCN – een toegangsbewijs kopen voor € 15,-.  Daarvoor krijg je niet alleen toegang, maar ook de volgende extra’s:

  • lunchpakket (op te halen bij de stand van NCN)
  • gratis (!) koffie, thee en water (op vertoon van een polsbandje, dat u bij de NCN-stand op vertoon van uw toegangsticket kunt ophalen)
  • kortingscode waarmee u 30% korting krijgt bij het boeken van workshops en lezingen. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw bestelling in de webshop. De kortingscode is geldig t/m 12 mei 2018. Bij het annuleren van een workshop/lezing wordt niet terugbetaald!

Deze aanbieding is alleen geldig voor NCN-leden (en gezinsleden) en kan maar 1 maal per clublid worden besteld. Gezinsleden moeten hun eigen ticket bestellen. Het entreebewijs wordt ca. 1 week voorafgaande aan de Fotofair 2018 per mail naar u toegezonden in pdf-formaat. Nog geen lid van Nikon Club Nederland? Word direct lid.

In de webshop kunt u een toegangsticket kopen voor zaterdag of zondag. Let op: de tickets kunnen alleen voor de geboekte dag gebruikt worden! Niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald.

Heeft u al geboekt?

Ga dan naar de stand van Nikon Club Nederland. Daar kun je op vertoon van je toegangsticket  een polsbandje ophalen waarmee je doorlopend koffie, thee of water kunt halen op het terrein. In onze stand kun je ook je lunchpakket afhalen. Je vindt ons op standnummer 59A, naast de stand van Nikon Nederland.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl