vr 21 juni: Sigma Lenzenproeverij

Sigma Lenzenproeverij (ookwel de Lange Lenzendag*)

Altijd al een of meerdere Sigma objectieven willen ‘proeven’ of iets daarover willen vragen? Dan is dit is je kans! Samen met Sigma Benelux organiseert de Nikon Club Nederland voor haar leden een exclusieve vaartocht met De Pannenkoekenboot Amsterdam. Vanaf onderstaand adres varen we voor een 3-uur durende tocht over het IJ en door het havengebied van Amsterdam. Tijdens deze vaartocht is er voor de leden een mooie gelegenheid om diverse Sigma-objectieven uit te proberen* met de eigen Nikon-camera. Sigma zal hiervoor ook de nieuwste objectieven meenemen welke je bijvoorbeeld vanaf het open bovendek op de boot kunt testen.
Er valt echter nog meer te proeven want ook aan de inwendige mens is gedacht! Bij de prijs inbegrepen zijn het aanwezige pannenkoekenbuffet (div. smaken en garnering), warme bijgerechten en dessert zullen we niet verhongeren of het gevreesde scheurbuik oplopen. Rond 22.30 uur leggen we weer aan de kade bij de van Riemsdijkweg in Amsterdam-Noord.

wanneer
vrijdag 21 juni 2019, 19.15-22.30 uur
waar
Vaartocht Pannenkoekenboot Amsterdam over het IJ
kade Ms. van Riemsdijkweg
1033 AD AMSTERDAM-NOORD
bereikbaarheid
Betaald parkeren kan in de buurt
Openbaar vervoer: achter Centraal Station pont 906 naar NDSM aan de overkant
deelname
exclusief voor NCN leden (neem geldige lidmaatschapskaart mee)
Kosten: € 7,50
Aanmelden via de webshop: Klik hier
contactpersonen
Roel Ovinge (forum: rovinge), Jan Hagen (forum: jan)

Aanvullende info & aanwijzingen

  • Deze activiteit staat ook bekend als de Sigma Lange Lenzendag, zoals eerder aangekondigd.
  • Neem een geldig ID mee! Het uitproberen van een objectief kan alleen tegen tijdelijke inlevering van een eigen, geldig ID of paspoort.
  • De vaartocht duurt ongeveer 3 uur; tussentijds is er geen mogelijk om aan wal te gaan
  • Er zijn geen lage relingen of gevaarlijke openingen op de Pannenkoekenboot
  • De Pannenkoekenboot heeft een beneden- en bovendek welke alleen via een trap bereikbaar zijn; er is geen lift aan boord
  • In een rolstoel aan boord gaan is mogelijk mits dat van te voren aangegeven wordt; het buffet is op het benedendek, echter de toiletten zijn op het bovendek en alleen te bereiken via de trap. Er is geen invalidentoilet aan boord
  • Het betaald parkeren rond de Riemsdijkweg is alle dagen van 09.00-23.00 uur tegen een tarief van €1.30/uur. Betaling kan alleen met chip-, pinpas, creditkaart (VISA, Mastercard, Amex) of met GMS parkeren (zone 19588)
  • Voor autonavigatie kan adres Ms van Riemsdijkweg 33 gebruikt worden
  • Zorg dat je uiterlijk 15 minuten voor afvaart aanwezig bent bij de Pannenkoekenboot. Afvaart is om 19.30 uur, dus uiterlijk om 19.15uur  bij de Pannenkoekenboot aanwezig zijn
  • Van achter het Centraal Station vaart de (meest linker) pont lijn 906 naar NDSM aan de overkant in Amsterdam Noord. Deze pont legt naast de Pannenkoekenboot aan. Neem de pont 45 minuten voor de vertrektijd van de Pannenkoekenboot.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl