za 16 nov 2019 – Clubdag in Burgers’ Zoo

Foto: Burgers' Zoo

[Foto: Burgers’ Zoo]

NCN Clubdag in Burgers’ Zoo

De inschrijvingen voor de Clubdag, de Vroege Vogel Wandeling en de fotowedstrijd zijn inmiddels gesloten!

Samen met onze partner Nikon Nederland organiseren we op zaterdag 16 november 2019 weer onze jaarlijkse clubdag. Dit jaar is het thema Natuur en Dier en daarom hebben we gekozen voor Burgers’ Zoo als locatie voor deze dag.
Burgers’ Zoo is een prachtig en fotogeniek dierenpark in Arnhem. Niet alleen vanwege de mooie buitenverblijven maar ook vanwege de overdekte locaties zoals Burgers’ Bush, Burgers’ Desert én de nieuwe Burgers’ Mangrove.
In de Foyer en het Auditorium van het Safari Meeting Centre, zullen lezingen en andere activiteiten voor de clubdag plaatsvinden. (bekijk de plattegrond)

programma (update 12 oktober)
07.30-08.45 – Unieke ‘Vroege Vogelwandeling’ voor maximaal 90 leden (aparte inschrijving! NB Geef je uiterlijk woensdag 13 november 2019 op voor deze unieke wandeling!)
09.00-17:00 – Park open voor clubleden
09.00-10:00 – Ontvangst leden bij ingang + thee/koffie en lekkernij in de Foyer
10.00-10:30 – Openingswoord in het Auditorium
10.30-11.30 – Lezing door Jan Vermeer in het Auditorium
10.30-15:45 – Verschillende korte, technische break-out sessies door Nikon School in de Foyer (Nikon AF systeem, Filmen, Flitstechnieken)
10.30-16:00 – Nikon uitleentafel met camera’s, objectieven en enkele accessoires.Op vertoon van je clubpas én tegen inlevering van een geldig legitimatiebewijs (ID, paspoort, rijbewijs) mag je deze items lenen en uitproberen (max 20 minuten).
11.45-12.45 – Fotobespreking door Jan Vermeer, Marco de Pauw en Alice van Kempen in het Auditorium
12.30-14:00 – Lunch (dieetwensen kenbaar maken bij je bestelling; we moeten nog bespreken wat mogelijk is)
13.30-14.30 – Lezing door Marco de Pauw in het Auditorium
14.45-15.45 – Lezing door Alice van Kempen in het Auditorium
15.45-16:15 – Uitslag Fotowedstrijd
16.15-16:30 – Slotwoord en bedankjes
16.30-17:00 – Einde programma
(onder voorbehoud, kijk op het forum voor het laatste programmanieuws)

Voor lezingen en break-out sessies hoef je je niet apart aan te melden. Er zijn in het auditorium 450 plaatsen beschikbaar: wij verwachten dat er plek genoeg is voor iedereen

aanmelden (niet meer mogelijk)
Alle clubleden mogen deelnemen, maar aanmelding via de webshop is een vereiste.
Per lid kan maar één toegangsticket besteld worden, dus gezinsleden moeten zelf hun eigen ticket bestellen.
Je moet inloggen met je persoonlijke Nikon Club Nederland account en de aanmelding gaat via de webshop.
De eigen bijdrage is ook dit jaar vastgesteld op €10,00 per persoon waarmee je toegang krijgt tot het park én  Nikon Club Nederland clubdag.
NB De voorlopige sluitingsdatum is woensdag 13 november 2019, geef je dan dus uiterlijk op voor deze speciale dag!

vroege vogelwandeling
Als extra activiteit hebben we voor een beperkt aantal leden een unieke Vroege Vogelwandeling. We gaan in maximaal 6 groepen van 15 personen vanaf 7:30 uur een wandeling maken onder leiding van gidsen van Burgers’ Zoo. Zo krijg je een unieke kans om voordat het park geopend is te zien hoe de dierentuin ontwaakt. Let op: voor deze activiteit moet je je apart aanmelden via de webshop.
NB De sluitingsdatum is woensdag 13 november 2019 (23.59 uur, of eerder als de plaatsen uitverkocht zijn), geef je dus snel op voor deze unieke wandeling!

locatie
Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH  ARNHEM

info
website Burgers’ Zoo

toegankelijkheid
Burgers’ Zoo is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar het terrein is erg heuvelachtig. Aan de kassa is een speciale rolstoelroute verkrijgbaar
parkeren.
Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang, maar de parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij de aanmelding voor de clubdag. Bij de kassa kunt je een parkeerkaart voor €6,00 kopen.
openbaar vervoer
Reizen van en naar Burgers’ Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers’ Zoo. Bovendien stapt je met deze bus recht voor de deur van het park uit.

fotowedstrijd (Je kunt niet meer inzenden voor de fotowedstrijd!)
Ook dit jaar houden wij voor onze leden een fotowedstrijd met hetzelfde thema Natuur en Dier. Om mee te doen kun je vooraf aan de clubdag je foto in sturen via Mijn NCN op de website. Tijdens een van de sessies in het auditorium zullen Jan Vermeer, Marco de Pauw en Alice van Kempen een aantal foto’s unaniem bespreken. Zij vormen tevens de jury voor de fotowedstrijd.
De winnaars worden bekend gemaakt aan het eind van de clubdag waarvoor Nikon leuke prijzen beschikbaar stelt.

EN nog even wat PRAKTISCHE zaken
Aanmelden
Alle clubleden mogen deelnemen, maar aanmelding via de webshop is een vereiste. Per lid kan maar één toegangsticket besteld worden, dus gezinsleden moeten zelf hun ticket via de webshop bestellen. De eigen bijdrage is ook dit jaar vastgesteld op €10,00 per persoon waarmee je toegang krijgt tot het park én de Nikon Club Nederland clubdag.
Let op: Voor de Vroege Vogelwandeling moet je je apart aanmelden.
Entree & entreekaart
Deelnemende leden krijgen per mail een entreekaart voor het park en de clubdag toegestuurd. Deze kaart geeft je toegang tot het park bij de hoofdingang. Vanaf daar loop je naar het Safari Meeting Centre, waar het team van de Nikon Club klaar staat om je te ontvangen. Zij zullen je aanmelding controleren en je coupons en andere zaken overhandigen waarmee je toegang tot de zalen voor onze clubdag krijgt.
Let op: de entreekaart wordt op een later tijdstip per e-mail toegezonden naar hetzelfde e-mailadres waarop je eerder de bevestiging van aanmelding clubdag via de webshop hebt ontvangen. De entreekaart is alleen op de dag zelf te gebruiken!
Safari Meeting Centre
Voor onze clubdag hebben wij als club exclusief de beschikking over de Foyer en het Auditorium in het Safari Meeting Centre (bekijk de plattegrond). Hier zullen de ontvangst, lezingen, break-out sessies en lunch plaatsvinden.
Volg vanaf de hoofdingang de borden naar het Safari Meeting Centre. De ingang bevindt zich in de Bush. Volg ook hier de wegwijzers. De ingang naar de zalen zelf staat aangegeven met NCN en Nikon vlaggen. Van parkingang naar de zalen is ongeveer 5-10 minuten lopen.
Koffie, thee, lunch en coupons
De ontvangst in de ochtend is met een koffie- en theebuffet met lekkerijen. De lunch bestaat uit luxe, royaal belegde broodjes, een warm broodje naar keuze, fruitshake en lunchdranken zoals (karne)melk, jus d’orange, koffie en thee. Ontvangst en lunch zullen in de Foyer zijn.
Tevens krijg je drie coupons p.p. waarmee je gedurende de gehele dag thee, koffie of non-alcoholische dranken kunt verkrijgen buiten de ontvangst en de lunch. Deze coupons kun je ook elders op het park besteden.
Vragen en NCN Infotafel
Voor vragen op de de dag zelf kun je terecht bij de NCN Informatietafel in de Foyer. Hier is informatie te verkrijgen over onze samenwerkende partners, vrijwilligerswerk, abonnementen, de clubdag zelf of andere club-gerelateerde zaken.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten in Burgers’ Zoo!
Het bestuur en de vrijwilligers van Nikon Club Nederland