Alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast

Het bestuur van Nikon Club Nederland heeft besloten alle clubactiviteiten tot en met 31 maart a.s. te annuleren. Daarmee geven wij gehoor aan de oproep op 12 maart jl. van de Nederlandse overheid en in het bijzonder het RIVM om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Voor de activiteiten na deze datum houden wij de berichtgeving in de gaten en volgt de club de adviezen van de overheid.

Professional Imaging afgelast
Tevens is ons ten ore gekomen dat de Professional Imaging beurs is afgelast. Het bestuur aldaar bekijkt mogelijkheden tot een alternatieve datum later dit jaar.

Meer informatie
Voor vragen over het coronavrus kun je terecht bij het RIVM via de website of telefoonnummer 0800 – 1351. Voor de gevolgen voor (activiteiten van) de club verwijzen we naar het forum, de nieuwsbrief, onze website en onze social media.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl