Koop Luminar 4 voor slechts €64,00 i.p.v. €89,00 en ontvang het nieuwe Texture Pack van Piet Van Den Eynde helemaal gratis

Tot dinsdagavond 14 april, 18.00 uur is er bij Skylum Software, de makers van Luminar, een speciale paasactie: je betaalt dan slechts €74,00 i.p.v. € 89,00 voor Luminar 4. Bovendien krijg je met kortingscode MORETHANWORDS nog eens €10,00 extra korting, zodat je uiteindelijk slechts €64,00 betaalt. Dat is een koopje voor deze fantastische plugin.

Als toemaatje ontvangt iedereen die in die periode Luminar 4 aanschaft, het nieuwe Texture Pack, Vol. 04, t.w.v. €24,95 helemaal gratis.

Als je een portretfotograaf bent, dan zijn de gereedschappen voor automatische portretretouche alleen al de moeite waard. Als je een landschapsfotograaf bent, dan vind je in Luminar ondermeer AI Sky Enhancer en AI Sky Replacement, twee filters waarmee je makkelijk een bestaande lucht kan verbeteren of zelfs kan vervangen door een andere.

Je ontvangt bovenstaande voordelen: de aankoop van Luminar én het texture-pakket op www.morethanwords.be/luminar-paasactie/
Bovendien kun je daar nog een webinar van Piet Van Den Eynde bekijken met heel veel uitleg!

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl