ma 11 mei: online workshop Photoshop tips and tricks

Foto Jan Haitsma / Digidiaal

Leer in deze coronatijd online van de professional de fijne kneepjes van het vak! Jan Haitsma van Opleidingsinstituut Digidiaal heeft meer dan 20 jaar Photoshopervaring en gaat zijn kennis met ons delen. De workshop is uitsluitend bedoeld voor leden van Nikon Club Nederland.

Die zaken waarvan je je altijd al afvroeg hoe ze dat toch doen, laat hij je op 11 mei stap voor stap zien. In een rustig tempo én gewoon in het Nederlands. Om mee te doen is een goede basiskennis van Photoshop een vereiste. Om de workshop te volgen moet je verder in het bezit zijn van Photoshop CS6 of de abonnementsversie CC.

Deze workshop is uitverkocht, maar het is mogelijk dat er nog plaatsen vrijkomen, controleer daarom regelmatig deze link
Heb je interesse in deze workshop, maar kon je hem niet volgen omdat hij uitverkocht was stuur Martin Thomasson dan een e-mail: martin@nikon-club-nederland.nl

Programma

Het programma is in principe flexibel. Mensen die zelf onderwerpen hebben waar ze in Photoshop steeds tegen aan lopen, kunnen die via PB aan mij doorgeven. Die zaken proberen we dan in de workshop te behandelen.  De meeting zal interactief zijn: de spreker en deelnemers kunnen via spraak met elkaar kunnen communiceren.

Mogelijke onderwerpen zijn kleurzweem uit je foto te verwijderen, kleuren afstemmen na fotomontage, kleuren vervangen door een andere kleur, vale kleuren oppeppen met LAB-kleurmodel, zwart-wit-conversie met Hoog Contrast, meer zwart-wit-technieken en werken met lagen.

Meer informatie en inschrijven

De workshop is alleen toegankelijk voor leden en vindt plaats op maandag 11 mei van 19.00 uur – 21.00 uur. Het maximum aantal deelnemers is 15. Deelnemers krijgen via email een link waarmee ze kunnen inloggen voor de workshop.

Inschrijven kan via de webshop. Neem voor vragen contact op met Martin Thomasson of bekijk op het forumdraadje.e-Boekhouden.nl