Maandopdracht juli 2020: ‘Zwart-wit in kleur’

De Maandopdracht voor Nikon Club Nederland-leden

De maandopdracht voor juli 2020 heeft het thema ‘Zwart-wit in kleur’. Ik denk een lastig thema waar misschien wel een contradictio in terminis in verscholen zit (maar wat is onmogelijk voor fotografen 😊) en waarbij je je creativiteit zal moeten aanspreken. Het is zomertijd, dus wellicht hebben jullie tijdens de vakantie veel inspiratie. Je mag het thema zoals elke maand ruim interpreteren.
Je kunt jouw foto tot en met 31 juli 2020 inzenden.
De foto moet in juli 2020 gemaakt zijn; zorg ervoor dat dat in de exif te zien is. Of plaats een link bij de foto zodat het eenvoudig te checken is.
Let op! De zichtbaarheid van de exif is nog regelmatig een probleem en het kost soms heel wat heen-en-weer mailen om te checken of de foto aan de voorwaarden in het hieronder genoemde draadje met achtergrondinformatie voldoet. Maak het mij makkelijk en laat je exif-gegevens duidelijk zien!
Succes en groet, Jos Werkhoven
Kijk op het forum voor meer informatie en hoe je kunt inzenden.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl