Onze partner CameraNU.nl wint Shopping Award

CameraNU.nl wint prestigieuze Shopping Award

CameraNU.nl heeft de Shopping Award gewonnen in de categorie Elektronica & Telecom. Deze meest prestigieuze prijs in e-commerce werd donderdagavond uitgereikt door de Stichting Shopping Awards in het Breakers Beach House in Noordwijk.
Vorig jaar werd CameraNU.nl door de Consumentenbond al uitgeroepen tot beste fotowinkel van Nederland.

Kroon op harde werken
Namens de directie van CameraNU.nl nam Ricardo van den Burg de prijs in ontvangst. “Deze award is een kroon op het harde werken van alle medewerkers van CameraNU.nl.” Volgens Ricardo was het afgelopen halfjaar een uitdagende en spannende tijd vanwege het coronavirus, maar is er nooit bezuinigd op de customer experience en klantgerichtheid. De winst in een categorie met veel concurrentie vindt Ricardo een groot compliment voor het hele bedrijf.

Shopping Awards
De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt elk jaar awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche. Tijdens de 19e editie van de Shopping Awards zijn in 9 verschillende categorieën prijzen uitgereikt. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts. Publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. De andere helft wordt bepaald door vakexperts met minimaal 3 jaar e-commerce ervaring. Winnaars in de andere categorieën waren: Albert Heijn, zooplus, Omoda, FBTO.nl, Parfumerie Douglas, Greetz, Corendon en Decathlon.

Over CameraNU.nl
CameraNU.nl wil beeldmakers inspireren, uitdagen en enthousiasmeren om zelf aan de slag te gaan. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video’s wil CameraNU.nl kennis delen en iedereen in staat stellen nog mooiere beelden te maken. We geloven er bij CameraNU.nl in dat het zien van mooie beelden bijdraagt aan het intenser herbeleven van mooie momenten. CameraNU.nl, gestart op Urk, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Groningen, om de klanten naast de webshop nog beter te kunnen bedienen.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl