ma 22 februari: Online workshop “Belichtingstechnieken in de Landschapsfotografie” met Bas Meelker

[Foto: Martin Thomasson]

maandag 22 februari: Online workshop Belichtingstechnieken in de Landschapsfotografie met Bas Meelker

Wat: Belichtingstechnieken in de Landschapsfotografie met Bas Meelker
Wanneer: maandag 22 februari 2021
Tijd: 19:30 – 21:00 u. (met mogelijke uitloop naar 21:30 u.)
Waar: Online, dus thuis!
Deelname: alleen voor leden
Kosten: € 5,– p.p.
Aanmelden: via de webshop, klik hier
Regiocoördinator/Contactpersoon: Martin Thomasson

Programma:

Deze online workshop is de vierde en laatste in de reeks over Landschapsfotografie met Bas Meelker. De volgorde in de reeks is achteraf gezien niet helemaal logisch, maar is het resultaat van “voortschrijdend inzicht”(!) van uw organisator, om maar eens een modeterm te gebruiken. Van verschillende leden kreeg ik na de workshop “Fotobewerking in de Landschapsfotografie” vragen naar informatie over het correcte belichten in het veld, om die foto’s met maximale beeldinformatie waar Bas over sprak, te kunnen maken.

Daarover en over nog veel meer zaken gaan we het hebben in deze workshop.

In de eigen woorden van Bas:

Tijdens de online workshop neem ik je mee in de ins & outs van belichtingstechnieken in de landschapsfotografie. Ik laat je zien welke logica erachter schuilgaat, zodat het voor jou gemakkelijk wordt in het veld de juiste technische keuzes te maken.

Hoe ga je met je diafragma en sluitertijd om? Hoe belicht je in steeds veranderende omstandigheden? En onder welke lichtomstandigheden werkt welke belichtingstechniek het beste?

Tijdens de workshop leg ik je dat laagdrempelig uit. Met een duidelijke en begrijpelijke uitleg en voorbeelden laat ik je zien hoe je in de praktijk je foto technisch zo goed mogelijk kunt maken.

Doe weer mee en leer van dé expert op dit terrein!e-Boekhouden.nl