Di 30 maart, 6 april en 13 april: Online Nikon videocursus “Video voor Fotografen” met Emile de Jong

Wat: “Video voor Fotografen”, volledige Nikon videocursus met Emile de Jong
Wanneer: dinsdagen 30.03, 06.04 en 13.04
Tijd: 19:30 – 21:30 u
Waar: Online, dus thuis!
Deelname: alleen voor leden
Aantal deelnemers: 20
Kosten: € 15,- p.p.
Aanmelden: via de webshop klik hier
Regiocoördinator/Contactpersoon: Martin Thomasson

Programma:

Wij fotografen gaan serieus leren filmen! En dat doen we onder leiding van Emile de Jong van Nikon School. Degenen die al eens een Nikon cursus van Emile gevolgd hebben, weten het dan al wel: niets blijft onbesproken! We pakken het dan ook grondig aan en hebben er 3 avonden voor gereserveerd. Mogelijk moet er zelfs nog een vierde avond aan toegevoegd worden, maar dat vinden we al doende wel uit.

Deze cursus is een vervolg op de video-introductieavond in januari door Nikon Nederland en Nikon School, waarin kort de verschillende zaken rond video werden uitgelegd en de huidige uitgebreide cursus werd aangekondigd.

Deze workshop richt zich volledig op Nikon camera’szowel DSLR (F) als spiegelloos (Z). Waar in de video mode de F- van de Z-camera afwijkt of anders reageert, wordt dat steeds duidelijk verteld.

Dit is een cursus voor beginners in de videowereld.
Dat betekent dat er bij de basisprincipes begonnen wordt en van daaruit alle aspecten van het videofilmen aan de orde komen. Dus alles wat met beeld en audio te maken heeft, maar ook accessoires, story building en nabewerking komt voorbij.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd, omdat we zoveel mogelijk interactie tussen spreker en deelnemers willen toelaten. Dit is voor veel leden een geheel nieuw onderwerp en er zullen waarschijnlijk veel vragen worden gesteld. Met een grote groep lukt dat niet, is onze verwachting.

Het is ook een pilot workshop. We willen kijken hoe dit onderwerp online gaat en er van leren. Het is de bedoeling dat er, mits uiteraard voldoende belangstelling, meer workshops met dezelfde inhoud volgen.e-Boekhouden.nl