Dinsdag 20 april: Online workshop “Draadloos Flitsen” door Alco van Ingen

Dinsdag 20-04-2021: Online workshop “Draadloos Flitsen” door Alco van Ingen

Wat: Online workshop “Introductie in Druppelfotografie” met Alco van Ingen
Wanneer: dinsdag 20 april 2021
Tijd: 19:30 – 21:00u
Waar: online, (dus thuis!)
Deelname: alleen voor leden!
Kostengratis
Aanmelden: is niet nodig!
Contactpersoon: Adriaan Westra

Programma:
Op je camera is je flitser al een hele waardevolle aanvulling, maar los van de camera worden de mogelijkheden bijna eindeloos! Maar hoeveel flitsers heb je dan nodig? En moet dat altijd veel geld kosten, of kan het ook aantrekkelijk zijn voor een hobbyist? Hoe ga je de flitsers (en camera) dan instellen, en neerzetten? En kan je het licht zachter maken, of laten samenwerken met het aanwezige licht? Wat is het verschil tussen een hoofdlicht en een invullicht, en wat doet een haarspot? Welke accessoires kan je gebruiken, en welke hulpmiddelen zijn er? Heel veel vragen waar we in deze Online workshop Draadloos flitsen allemaal antwoord op gaan geven.
Of je nu een originele flitser gebruikt, of een flits van een ander merk, elke fabrikant heeft zijn eigen oplossingen. Soms zijn systemen zelfs door elkaar te gebruiken Er is voor elke fotograaf (van hobbyist tot pro) een passende oplossing te vinden. Hoe je de juiste keuze maakt en hoe je met jouw draadloze flitsset aan de gang gaat, leggen we heel graag uit tijdens deze workshop. Door alles in “Normaal Nederlands” uit te leggen, en diverse voorbeeldfoto’s van verschillende opstellingen en hun resultaten, maken we deze workshop makkelijk te volgen en duidelijk voor iedereen. Heb je dus tijd en zin, dan ben je van harte welkom om mee te kijken. Wie weet tot snel!

Deelnemen aan de meeting: Link volgt later deze week
Je zult via deze link kunnen deelnemen aan de meeting – Dit is het Zoom account van Nikon Club Nederland.
Start minstens een kwartier voor de aanvangstijd de sessie via bovenstaande link zodat je het e.e.a. nog kunt installeren, instellen of aanpassen op je eigen computer, laptop, tablet e.d!

Lees ook (aanrader!): tips voor een probleemloze deelname aan online meetings en webinarse-Boekhouden.nl