Za 3 april: Online presentatie “Introductie in Druppelfotografie” door Alco van Ingen

Zaterdag 03-04-2021: Online presentatie “Introductie in Druppelfotografie” door Alco van Ingen

Wat: Online workshop “Introductie in Druppelfotografie” met Alco van Ingen
Wanneer: zaterdag 3 april 2021
Tijd: 10:00 – 11:30u
Waar: online, (dus thuis!)
Deelname: alleen voor leden!
Kostengratis
Aanmelden: is niet nodig!
Contactpersoon: Dennis Wachtel

Programma:
Druppels zijn misschien wel één van de mooiste onderwerpen die je kan fotograferen. Hoeveel foto’s je ook neemt, geen enkele is hetzelfde. In deze online intro in de druppelfotografie laat ik zien hoe je met eenvoudige middelen zelf prachtige druppelfoto’s kan maken. Van opstellingen tot instellingen. Van achtergronden tot waar je de flitsers zet. Wat je allemaal nodig hebt, tot tips hoe je het mooiste resultaat kan bereiken. Dit alles en nog veel meer laten we je zien tijdens deze anderhalf uur durende workshop.
Meer is altijd leuker! Dus nadat we je hebben laten zien hoe je met één druppel al schitterende kraters en kolommen maakt, gaan we nog een stap verder! Als intro naar de Nikon School workshops “Create the drop” en “Capture the drop”, laten we je zien wat je allemaal nodig hebt om druppels op druppels te laten vallen! Deze waanzinnig mooie soort fotografie luistert qua timing nog veel nauwer dan wanneer je alleen een kolom of krater fotografeert. Vandaar dat we, om deze super mooie foto’s te kunnen maken, gebruik moeten maken van een druppeltimer. Welke timers je daarvoor kan gebruiken en hoe je deze in je opstelling kan gaan inzetten, laten wij je graag zien! Mocht je na het zien van deze Online intro in de druppelfotografie de smaak te pakken hebben, kan je (zodra we weer echt op pad mogen) vlekkeloos aansluiten bij de Nikon School workshops, waar we nog veel verder ingaan op alle instellingen en mogelijkheden! Kom dus gerust meekijken bij deze spetterende Online Introductie!

Deelnemen aan de meeting: Link volgt later deze week op het forum (alleen toegang voor leden)
Je zult via deze link kunnen deelnemen aan de meeting – Dit is het Zoom account van Nikon Club Nederland.
Start minstens een kwartier voor de aanvangstijd de sessie via bovenstaande link zodat je het e.e.a. nog kunt installeren, instellen of aanpassen op je eigen computer, laptop, tablet e.d!

Lees ook (aanrader!): tips voor een probleemloze deelname aan online meetings en webinarse-Boekhouden.nl