Nikon presenteert de nieuwe Nikon Zfc camera en 2 nieuwe Z objectieven

z_fc_iconic__Get_Original_

Maak kennis met de gloednieuwe Nikon Z fc

De mirrorless camera die het klassieke uiterlijk van de legendarische FM2-filmcamera combineert met de nieuwste Nikon Z-innovatie! Deze krachtige DX-formaat systeemcamera met kantelbaar scherm kan jouw iconische momenten tot in het kleinste detail vastleggen. Geniet van uitstekende scherpte, details en helderheid, zowel overdag als ’s nachts.

nikkor_z_28mm_f2_8_se_classic_look__Get_Original_

SPECIALE EDITIE NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

Net als bij de Z fc-systeemcamera draait het bij de NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE om originele ontwerpdetails van vroeger en geavanceerde prestaties voor vandaag. Overdag of ’s nachts. Binnen of buiten. Foto’s of video’s. Je krijgt scherpe beelden met rijke details en een opvallende stijl.

z_fc_nikkor_z_dx_16_50_silver__Get_Original_

ZILVEREN NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR 

Dit zoomobjectief voor DX-systeemcamera’s weegt slechts 135 gram en is zeer compact wanneer het is ingetrokken. Wanneer u het objectief intrekt, wordt het vergrendeld, zodat het niet onverwacht openschuift.

De presentatie van de nieuwe Zfc camera en de 2 nieuwe objectieven is vanmiddag om 17:00 te volgen via de site van Nikon Nederland.

 e-Boekhouden.nl