Nikon biedt mogelijkheid om producten te testen via Gearbooker

Amsterdam, 4 oktober 2021– Nikon biedt vanaf nu de mogelijkheid om diverse Nikon apparatuur te testen via Gearbooker. Gebruikers kunnen via het Gearbooker platform Nikon apparatuur voor minimaal 1 dag en zolang de apparatuur nodig is huren. Door gebruik te maken van het Gearbooker platform is het gehuurde materiaal ook verzekerd tegen schade. De apparatuur kan opgestuurd worden of kan opgehaald worden bij de servicepartner van Nikon nadat er online een reservering is gemaakt.

 

Hoe werkt het?

Zoek je Nikon gear

Benieuwd naar de Nikon Z series camera’s of Z objectieven?

De nieuwste modellen zijn nu beschikbaar op het Gearbooker platform en huur je direct van Nikon Nederland.

 

 

Plaats je boeking

Je kan online boeken via de Nikon Gearbooker pagina voor een periode van één of meerdere dagen, de keuze is aan jou. Het materiaal wordt naar je toegezonden of je kan het zelf ophalen in bij de Service partner van Nikon.

 

Test de gear

Probeer het materiaal uitgebreid uit. De Nikon Service partner zorgt ervoor dat jij het materiaal altijd netjes en up-to-date zult ontvangen

 e-Boekhouden.nl