di 16 maart: Online presentatie “Nachtfotografie” met Patrick van Dijk

dinsdag  16-03-2021 Online presentatie “Nachtfotografie” met Patrick van Dijk

Wat: Presentatie “Nachtfotografie” met Patrick van Dijk
Wanneer: 16 maart 2021
Tijd: 19:30 – 20:30u (met mogelijke uitloop tot max. 21:00 u.)
Waar: online, (dus thuis!)
Deelname: alleen voor leden!
Kostengratis
Aanmelden: niet nodig
Contactpersoon: Paul Visker en Roel Ovinge

Programma:
Presentatie van eigen werk door Patrick van Dijk, als opstap naar latere workshops nachtfotografie met Patrick. Patrick is binnenvaartschipper en kent de Rotterdamse haven op z’n duimpje. Ook ’s avonds en ’s nachts trekt hij er op uit voor het maken van imposante nachtfoto’s van het Rotterdamse havenleven. Hier presenteert hij zijn werk en verteld de achtergronden over het voorbereiden, het maken en bewerken van z’n foto’s. In één of meerdere workshops later dit jaar gaan we dieper in op de techniek, de locaties en bewerkingen en krijg je de kans om samen met Patrick het havengebied in te gaan (mits Corona maatregelen dit later in het jaar weer toestaan).

Deze zoom-presentatie is gratis en alleen voor NCN-leden; het aantal deelnemers aan deze presentatie is onbeperkt en inschrijving vooraf is niet nodig.
De later te organiseren vervolg-workshops met dit onderwerp zullen wel op basis van inschrijving zijn en een beperkt aantal deelnemers kennen. Aan deze vervolg-workshops zullen wel kosten verbonden zijn.

Deelnemen aan de meeting:
Op ons forum vind je onder Clubleden/Clubactiviteiten deze activiteit terug. Hierin staat de zoom link waarmee je toegang krijgt tot de presentatie. Dit onderdeel van het forum is alleen toegankelijk voor leden van Nikon Club Nederland.

 e-Boekhouden.nl