Wo 28 april:  Online workshop “Plons” met Liesbeth van Asselt

Woensdag 28 april 2021:  Online workshop “Plons” met Liesbeth van Asselt

Wat: Online workshop “Plons” met Liesbeth van Asselt
Wanneer: 28 april 2021
Tijd: 19:30-21:30 u.
Waar: Online
Deelname: alleen voor leden
Aantal deelnemers: 60
Kosten: geen
Aanmelden: via de webshop, klik hier
Regiocoördinator/Contactpersoon: Martin Thomasson (Forum: MartinT)

Programma:

Huh, een workshop “Plons”?? Wat hebben wij fotografen met “Plons”, anders dan dat het een zeer onwelkom geluid is, dat klinkt als onze camera onverhoopt in het water belandt?

Nou, we kunnen een heleboel met plons, of met plonsfotografie zoals het voluit heet. De Engelsen noemen het splashphotography en dat klinkt je misschien bekender in de oren. Hoe dan ook, het is een van de leukste en meest creatieve vormen van fotografie.
Wat deze vorm van fotografie nog leuker maakt, is dat je met simpele middelen tot een heel bijzonder resultaat kunt komen.

Liesbeth van Asselt van Stapfoto is voor veel leden geen onbekende. Naast haar professionele werk geeft ze regelmatig workshops en cursussen. Vorig jaar nog heeft ze een cursus Lightpainting voor onze leden gegeven. En op 28 april laat ze ons kennismaken met de plonsfotografie.

Wat gaan we doen tijdens de online workshop “Plons”?
Tijdens deze (letterlijk!) spetterende online workshop gaan we aan de slag met (gekleurd) water en (flits)licht. Na een stukje theorie over plonsfotografie, laat Liesbeth live zien hoe je zelf met deze creatieve vorm van fotografie aan de slag kunt.
Je leert welke opstelling nodig is voor plonsfotografie en hoe de flitser en camera ingesteld moet worden om goed belichte en haarscherpe foto’s te krijgen.”

Er worden meteen foto’s gemaakt en het resultaat wordt met ons op het scherm gedeeld. Uiteraard is er plaats voor jullie vragen.

Doe mee en leer iets waarvoor je in deze coronatijd de deur niet uit hoeft!!

Let op
Fijn, je hebt je aangemeld!
Wat gebeurt er vervolgens?
– Na aanmelding/aankoop via de webshop krijg je vrijwel per omgaande een berichtje. Dan weet je dat je aanmelding is ontvangen. Daarna kan het nog wel enige tijd duren voordat je opnieuw bericht ontvangt.
– Uiterlijk twee dagen vóór de online bijeenkomst ontvang je een mailtje van mij met de link naar de videomeeting. Ik maak het op het forum bekend zodra deze mails zijn verzonden, dan is iedereen op de hoogte. Heb je niets ontvangen, ook niet in je spambox, neem dan pas contact met me op. Eerder contact opnemen zorgt alleen maar voor extra werklast aan mijn zijde, dus doe dat a.u.b. niet!
-Ik stuur de link expres laat om iedereen zo lang mogelijk de kans te geven om zich in te schrijven. Als de inschrijving echter al eerder vol is, kan het zijn dat je de link eerder ontvangt.
– Voor deze online bijeenkomst maken we gebruik van Zoom.In de mail naar de deelnemers staan enkele aandachtspunten waar je op moet letten.e-Boekhouden.nl